Over ons

Van Ooijen Architectuur maakt eigentijdse en ruimtelijke ontwerpen. Wij laten ons inspireren door de context en wensen vanuit de opdrachtgever. Van Ooijen Architectuur is een jong, energiek en gedreven bureau. Wij weten uw wens te vertalen in een goed doordacht ontwerp.  

Met veel plezier en aandacht werken wij aan duurzame, innovatieve en ambitieuze projecten voor diverse opdrachtgevers, zoals particulieren, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Uw wensen staan voorop. Samen maken we een op maat gemaakt ontwerp. Hierbij krijgt ons project haar eigen unieke karakter. Onze mogelijkheden zijn enorm. Hierdoor ontstaan bij een goed ontwerp, verrassende ruimten en praktisch bruikbare gebouwen. Wij zijn zorgvuldig en bevlogen. Tot in het laatste detail besteden we evenveel aandacht aan zowel het concept als aan de uitvoering. 

Oprichter van Van Ooijen Architectuur is Bart van Ooijen. Bart is als ingenieur opgeleid aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In 2021 heeft hij de masteropleiding Architectuur afgerond aan de ArtEZ Academie van Bouwkunst in Arnhem. Hierdoor heeft Bart niet alleen kennis van het technische aspect van ontwerpen maar is hij ook kundig in het conceptueel denken. 

Naast zijn werkzaamheden bij Van Ooijen Architectuur werkt Bart ook als architect bij Kantoor Princen in Ravenstein.

“Bij ieder ontwerp breng ik de behoeftes van de opdrachtgever zo goed mogelijk in beeld. Ik luister naar hun wensen en streef ernaar verwachtingen te overtreffen. Zo ontstaat een leefomgeving die verrast, energie geeft en aansluit bij de gebruikswensen. Als ik de opdrachtgever kan verrassen, is een project voor mij geslaagd”.

Of het nu gaat om een nieuw woonhuis, een verbouwing of een compleet woongebouw, Van Ooijen Architectuur gaat met plezier elke uitdaging aan en komt graag bij u aan huis voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?